Scroll down

Wat leuk dat ik mijzelf aan jullie mag voorstellen.
Ik ben Floor, 33 jaar en mama van een dochter en een zoon. Naast mijn werk in de Kinderopvang heb ik het geluk dat ik het fantastische merk Rookies heb kunnen ontwikkelen. Ik ben zeer tevreden over deze webshop die ik met behulp van diverse samenwerkingspartners en mijn lieve man heb kunnen realiseren. De liefde en passie voor mijn producten is ontstaan bij het maken van diverse items voor mijn dochter, inmiddels een paar jaar geleden.
Rookies van Floor is uitgegroeid tot dé webshop waar je unieke producten vindt die perfect passen bij hippe kindjes en voldoet aan de stijl van iedere modebewuste mama. Rookies van Floor maakt én verkoopt diverse unieke en fashionable baby musthaves. Deze zijn naar een geheel eigen design ontworpen en met grote zorg gemaakt. Ik weet als geen ander hoe belangrijk dat is. De producten worden altijd op veiligheid gecontroleerd voordat deze worden verzonden.

Rookies van Floor heeft diverse samenwerkingsverbanden met meerdere brands en shops. De baby musthaves voldoen aan de vastgestelde Europese veiligheidsnorm (NEN-EN 12586)